به گزارش روابط عمومی مجمع کلانشهرها ، کمال مرادی در بیست و نهمین نشست معاونان برنامه ریزی و سرمایه انسانی شهرداری های کلانشهرها با اشاره به تعامل مثبت این مجمع با وزارت کشور برای تدوین این آئین نامه گفت: کلیات آیین نامه استخدامی کارکنان شهرداری سراسر کشور با تغییرات جزئی به موافقت وزیر کشور رسیده که با توجه به جلسه ی مشترک شهرداران با دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور و دستور مساعد وی به هیئت دولت ارجاع شده است که در صورت نهایی شدن به اجرا رسیده و دغدغه ی چندین ساله برای رفع مشکلات و ساماندهی نیروی انسانی در شهرداری ها مرتفع می شود.
دبیر کل مجمع شهرداران در ادامه افزود: تقسیم وضعیت استخدامی کارکنان به 4 نوع رسمی ،پیمانی ،قرارداد انجام کار معین و کارگران مطابق مقررات قانون کار ، تامین نیروی انسانی رسمی و پیمانی مورد نیاز از طریق امتحان یا مصاحبه ، افزایش 20 درصدی پرداخت فوق العاده جذب و کارانه ، بحث فوق العاده شغل ، ترمیم حقوق بازنشستگان ، برقراری فوق العاده ویژه برای فعالیت مستخدمین در مواقع بحرانی و روزهای تعطیل با تشخیص شهردار ، بلامانع بودن انتقال کارکنان با توافق طرفین و تسری تسهیلات از جمله موارد در نظر گرفته در این آیین نامه است که در صورت تصویب می تواند به حل مشکلات استخدامی و پرداخت های کارکنان کمک کند.
وی در ادامه اظهار داشت : بر اساس ماده ای از این آئین نامه همچنین حقوق و مزایای کارکنان شهرداریها با توجه به عوامل شغلی ،تحصیلی ، سنوات و .... نباید کمتر از حقوق و مزایای کارکنان دولت باشد از سوی دیگر به منظور حسن اجرای امور استخدامی شهرداریها موضوع این آئین نامه ، شورای اداری و استخدامی شهرداری در هر یک استان های کشور و همچنین در شهرهای با جمعیت بیش از پانصد هزار نفر جمعیت تشکیل می شود.
مرادی به ماده 16 این آیین نامه اشاره کرد و افزود: از سوی دیگر شهرداری ها موظفند نسبت به تامین بهداشت ، درمان و تربیت بدنی کارکنان و بازنشستگان خود و ایجاد تسهیلات رفاهی و محیط مناسب کار و کمک به امور تعاونی در زمینه های مصرف ، مسکن ، قرض الحسنه و نظایر آن با رعایت قوانین و مقررات اقدام و مساعی لازم را به عمل آورند.
وی در ادامه اظهار داشت : موضوع بودجه سال 98 دولت و تبصره های بودجه و تاثیر آن بر درآمدهای شهرداری ، بازنگری سازمان های تحت پوشش شهرداری ها، اصلاح نظام عوارض ارزش افزوده و ارتقای سطح کمیته فناوری اطلاعات نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت .
مرادی با اشاره به تعاملات و رایزنی های این مجمع برای اصلاح بودجه 98 و کارهای گسترده ای که در این زمینه انجام شد افزود : در بودجه پیشنهادی دولت 3 تهدید و همچنین فرصت هایی ایجاد شده بود که برآیند همگرایی مجمع شهرداران کلانشهرها با رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، منجر به حذف 2 تهدید جدی برای شهرداری ها شد.
وی در این خصوص گفت : یکی از موارد تبصره 6 بود که بر اساس آن مقرر شده بود عوارض ارزش افزوده توسط شورای برنامه ریزی توزیع و محل هزینه ی آن تعیین شود و دومین تهدید نیز تبصره 14 بود که بر اساس آن عوارض مواد نفتی و سوختی باید به حساب سازمان هدفمندی یارانه ها واریز می شد و عملا باعث کاهش درآمدهای شهر و شهرداری می گردید که خوشبختانه با رایزنی های صورت گرفته این موارد حذف شد و تهدیدهای موجود از بین رفت .
وی بحث انتشار اوراق مشارکت و بازآفرینی شهری را از فرصت های موجود در لایحه ی بودجه عنوان کرد که تا حدود زیادی به مدیریت شهری برای توسعه ی شهر و مواردی همچون حمل و نقل عمومی کمک خواهد کرد.
مرادی در ادامه با اشاره به اینکه اولویت و شعار محوری مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در سال 98 " شهر هوشمند " است افزود: تاکید دکتر پیروز حناچی شهردار تهران و رییس مجمع شهرداران بر شعار محوری تبدیل کلانشهرها به شهر هوشمند است .
|